15 December - Miljöministern har fått HÄNDERNA!

SMS från Magnus Andersson!!

nr1
"En liten statusrapport från Köpenhamn...vi har nu visat skivan för Centerpartiets miljöpolitiska talesperson i Riksdagen och möte stämt med EUparlamentariker Lena Ek..."

nr2
"om inget går väldigt snett så träffar vi Carlgren om en timme"

nr3
Nu har skivan lämnats till Andreas Carlgren.... Det finns bilder och förhoppningsvis också en kort filmsnutt, vet ej kvalitén på den dock. Bilder kommer senast i morgon. Mycket god jul och tack för att jag fick vara en del av detta!"

nr4
Härligt med Metro (bilden i tidningen i fredags, förklarar Peja)...Hon (Lena Ek, säger Peja) vet om läget och har redan via facebook hylllat er! (sen kommer lite text om att skivan föhoppningsvis också skall komma till Maud Olofsson och partistyrelsen.

Vi lägger ut bilderna så fort vi får dom!! Tänk att vi lyckats få alla händer ända in till dom som verkligen har hand om besluten inne i klimatförhandlingarna.
Detta är en RIKTIG SUCCÈ!!
VI HAR LYCKATS!!

hälsar Peja




Magnus Andersson och miljöministern Andreas Calgren.

Magnus Andersson och Claes Västerteg.

(Det som inte syns på bilderna är att hela miljödepartementet var med när Andreas Carlgren fick bilderna. De stod och var förstummade över vårat arbete)!

Kommentarer
Postat av: manne ryttman

verkligen häftigt att se hur ni lyckats! Hoppas ni alla blev peppade av miljöarbete i fortsättningen. Även om inte själva cop 15 blev framgångsrikt så tror jag engagemanget har väckts hos många människor över hela världen. Minns hur tyst det var kring Kyotomötet och de resulat som kom därifrån då var det bara inbitna miljömuppar som uppmärksammade det Nu är det hela världen varav ni har bidragit till en hel del!

2009-12-23 @ 10:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0