10 December- Äntligen är vi här, Malmö!

Hej allihopa!
Vi samlades tidigt i morse för att bli avvinkade av elever ifrån Norrbacka skolan. Gunn Eriksson som är barn- och ungdomsnämndens ordförande fanns även på på plats för att göra oss sällskap in till Stockholm Central. 
Innan vi gav oss av fick vi också chansen att bli interjuvade (direktsänt) för Radio Uppland(102.5). Vi var lite nerövsa men det gick väldigt bra ändå! :)

Efter fem timmars tågresande är vi nu framme vid Vandrarhememt i Malmö. På tåget åt vi gigantiska mackor och spelade bl.a kort. (Henok lärde sig hur man ska blanda kort. Maria är "påväg":P). 
Väl i Malmö har vi hunnit äta mat på en närliggande krog och vi håller nu på att arbeta med gårdagens interjuver och bilder. Det har varit lite krångel med internet och program, men nu verkar allting vara bra igen.
Hälsningar Susanna och Maria




Kommentarer
Postat av: Christina Rudin Snöbohm

Vilken avfärd det blev! Med direktsändning i radion och supportande tjänstekvinnor och politiker från kommunen. För att inte tala om de vinkande barnen från Norrbacka skolan, med sitt budskap: "På dom bara!" Den fantastiska plastgloben med alla värdefulla händer är nu påväg. Jag ser med spänning fram emot rapporteringar från Köpenhamn. Lycka till! / Christina Rudin Snöbohm - Stolt fru, mamma, kommuninnevånare och miljömedarbetare.

2009-12-11 @ 15:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0